PokerStars homepage
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trouble with video library

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trouble with video library

    When trying to play video tutorials from the library I get the message 'Error loading media. File could not be played'.

    This is happening with the more recent videos, the older ones play OK. I have windows 7. Do I need to install another media player?

  • #2
    Hi fyrefli!

    These all use the flashplayer, so make sure that your flash player is updated. www.adobe.com

    I'm on win 7 and IE9 with the most recent flash player and they're working fine for me.

    John (JWK24)
    Super-Moderator



    6 Time Bracelet Winner


    Comment


    • #3
      Thanks. It works on IE but not on Friefox

      Comment


      • #4
        Firefox

        Comment


        • #5
          Hi fyrefli, This thread may help u sort out ur problems http://www.pokerschoolonline.com/for...ems-in-Firefox Last post maybe ur problem as it was for me on my XP PC
          Originally posted by RedLetterman View Post
          I could not play any type of vid in FireFox. Since August. Tried everything, including Flash. Finally found a thread stating a conflict could occur if you have Real Player. I removed RealPlayer and FireFox is back to normal.
          All Thee Bestumbup:
          3 Time Bracelet Winner


          Comment


          • #6
            I'm having the same problem with 'Error loading media. File could not be played'

            Running Windows 7 with Firefox 21.0. Flash Player is up to date (11.7.700.202). Also, don't have Real Player installed.

            No problems if I use IE, but I hate IE and want to use Firefox.

            Any ideas are welcome

            Comment


            • #7
              I've seen that error with Firefox too, but only on some videos. Most of the archived videos are in Flash format, and they work fine, but if I right-click on the ones that don't work it says "J player", which is something I've never even heard of. It's apparently available from http://jplayer.org/ but I wonder if I've got some sort of conflict with other video codecs. If I find a solution, I'll report back, but for now I'm having to use IE for the "broken" videos.
              Bracelet Winner

              Comment


              • #8
                Hi, D-Con5 & ArtySmokesPS, "jPlayer is the completely free and open source (MIT) media library written in JavaScript." http://jplayer.org/ You may have too update Java; "From laptops to datacenters, game consoles to scientific supercomputers, cell phones to the Internet, Java is everywhere! 1.1 billion desktops run Java 930 million Java Runtime Environment downloads each year 3 billion mobile phones run Java 31 times more Java phones ship every year than Apple and Android combined 100% of all Blu-ray players run Java 1.4 billion Java Cards are manufactured each year Java powers set-top boxes, printers, games, car navigation systems, ATMs, lottery terminals, medical devices, parking payment stations, and more." http://www.java.com/en/about/ As i was Notified (from java autoupdate, I have ASK before update on) about few weeks ago that i need to update Java (for platform & security), so i did. I hope this helps All Thee Bestumbup:
                3 Time Bracelet Winner


                Comment


                • #9
                  ArtySmokesPS, I noticed the difference with "J Player" also and suspect this is part of the issue. Hope you can nail the solution. Until then it's IE for PSO videos!

                  Comment


                  • #10
                    0HighTimes0, justed verified that my Java is up to date V7 update 21. Still no luck with the vids.

                    Comment


                    • #11
                      Not much success with troubleshooting, even tried clearing the browser cache.
                      Noticed that current vids (June 10 and 11) play fine while vid from Jun 7 does not play. Some earlier vids play and some don't even though they all are using JWPlayer 6.4.3359.
                      For clarification I'm using Firefox 21 with W7 64 bit.
                      Given the information above, not sure the problem is really on "my end"

                      Comment


                      • #12
                        I use Internet explorer 9 and all videos ive watched work

                        well once 1 didnt i was advised to clear cache and then it worked

                        Comment

                        Working...
                        X

                        X Cookies Information

                        We have placed cookies on your computer to improve your experience on our website. You can change your cookie settings at any time. Otherwise, we'll assume you're OK to continue.